Wat heb ik nodig?

1. Geluiddemping

Geluiddemping, ook wel geluidsabsorptie genoemd, is bedoeld om de weerkaatsing van geluid tegen te gaan. Speciaal bedoeld voor verbetering van de akoestiek in een ruimte en om nagalm te verminderen, bijv geluidsstudio’s. Het REDUX geluidsabsorbtie programma bestaat uit schuimplaten met een uitzonderlijk goede akoestische dempingswaarde. De materialen zijn voornamelijk zachtschuimen en zijn verkrijgbaar met verschillende opties, zoals bijv. een zelfklevende laag. Zie linksonder in het menu “Uitleg opties” voor meer informatie.

Materialen zijn:

S-2402 –> Polyesterschuim met goede akoestische eigenschappen.

Soortelijk gewicht van 24 kg/m3
Antraciet gekleurd
Goed bestand tegen olie en zuren
CFK-vrij

S-3302.F2B –> Een soepel polyesterschuim met uitstekende akoestische absorptie-eigenschappen.

Soortelijk gewicht van 33 kg/m3
Voldoet aan de brandnorm UL 94 HF 1
Goed bestand tegen olie en zuren
CFK-vrij

2. Geluidsisolatie

Geluidsisolatie omvat materialen die geluid tegen houden. Dit betekent zowel geluid binnen als buiten een ruimte houden. Het REDUX geluidsisolatie programma bestaat uit schuimen met een hoog soortelijk gewicht waarbij de isolatie eigenschappen maximaal zijn. Deze zware materialen worden bijvoorbeeld verwerkt in vloeren en omkastingen.

Materialen zijn:

Perspol –> Geperste polyester en polyether vlokken. Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Hoe hoger het soortelijk gewicht (kg/m3), des te hoger de isolatiewaarde.

Bestaat uit onder druk gebonden polyether- en polyestervlokken
De aldus verkregen blokken hebben een hoog soortelijk gewicht en zijn uitermate geschikt voor geluidsisolatie
CFK-vrij
Bestaat volledig uit gerecycleerde materialen

3. Ontdreuningsmateriaal

Ontdreuning wordt vaak gebruikt voor het dempen van trillingen van bijv. apparaten. Het REDUX ontdreunings programma bestaat uit materialen met een uitzonderlijk hoge massa en tevens zijn deze materialen zeer buigslap in verband met de beste ontdreuningseigenschappen.

Anti-dreun platen

Bestaan uit een niet-bitumeuse polymere massa
Gerecycleerd product
Anti-dreun platen kunnen in combinatie met polyester schuimen worden toegepast in verband met een werking ten gunste van akoestiek en ontdreuning
Dit is een combinatieplaat waarbij een ontdreuningsplaat op een geluidsabsorberende schuimplaat wordt gelijmd. Hierdoor zijn deze platen uitstekend geschikt voor zowel geluidsabsorptie als geluidsisolatie en/of ontdreuning.